Părinții, în construirea unor medii familiale sănătoase și pline de iubire!

👨‍👩‍👧‍👦 Este o bucurie să vedem comunitatea părinților din Ludești, jud. Dâmbovița conectându-se și angajându-se în construirea unor medii familiale sănătoase și pline de iubire!
📍 Am deschis ușile unor discuții axate pe abilitățile de comunicare, gestionarea conflictelor și construirea unei atmosfere pozitive în familie. Am oferit resurse și sfaturi practice pentru a sprijini părinții în dezvoltarea abilităților de parenting și în înțelegerea nevoilor copiilor lor. Am răspuns la întrebări și preocupări specifice, personalizând informațiile pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărei familii. Am văzut cum membrii comunității s-au unit, oferindu-și sprijinul și împărtășind idei pentru a crea un mediu familial sănătos și iubitor.
🤗 Continuăm să credem în puterea schimbării pozitive și a conexiunii comunității!
💖 Mulțumim tuturor celor implicați pentru căldura și deschiderea inimilor voastre!
✅ Activitățile de consiliere parentală parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).