Despre igiena dentara

Cu toții știm că zâmbetul este cea mai frumoasă limbă din lume!

Despre cum să-și păstreze dinții sănătoși și să zâmbească cu încredere, au aflat copiii din comunitatea Ludești, județul Dâmbovița chiar de la medicul stomatolog, care le-a explicat ca sănătatea dentară nu trebuie să fie niciodată neglijată. Ei au învățat despre importanța periajului regulat, utilizarea corectă a periuței, a aței dentare și limitarea consumului de dulciuri. Aceste informații sunt de neprețuit și îi vor ajuta pe cei mici să dezvolte obiceiuri sănătoase pe termen lung.

Încurajăm toți părinții să continue să promoveze igiena orală în familie și să fie un exemplu pozitiv pentru copiii lor.

Activitățile de educație pentru sănătate fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS, în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).

Aşa învaţă copiii din Ludeşti- prin joc, dar cu multă muncă şi pasiune şi de la ei, şi de la profesorii ce au încredere în ei şi capacităţile lor. Alături le-au fost parinţii care cred în copiii de lângă ei şi care se implică în educaţia lor pentru a le oferi o viaţă frumoasă. Activitățile educaţionale fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS , în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).

În curând veți putea vedea cum decurg orele la Ludești- stați cu ochii pe pagina noastră pentru a nu rata videoclipul!