Curs ajutor de bucatar

Printr-o varietate de arome și experiențe culinare, aducem bucuria gastronomiei în comunitățile din Ludești, județul Dâmbovița!

Cursul de Ajutor Bucătar este o experiență care a oferit celor peste 50 de adulți participanți bucurie și speranța unui viitor mai bun. Atmosfera din timpul cursului a fost una plină de entuziasm, am descoperit talente ascunse, am văzut uimirea din ochii participanților și am creat conexiuni speciale prin intermediul pasiunii comune pentru gătit.

Fiecare persoană a avut ocazia să experimenteze și să-și pună în valoare creativitatea în bucătărie. Fiecare cursant are șansa să devină un potențial bucătar de succes, cu abilități noi și cu dorința ca această experiență să-i deschida uși către alte oportunități în viață.

Cursurile de calificare fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).