S-au aprins din nou cuptoarele

🫕 S-au aprins din nou cuptoarele și s-au adunat toate ingredientele pentru seria a treia a cursului de Ajutor Bucătar! Comunitatea din Ludești, județul Dâmbovița, a fost în centrul atenției noastre, iar aromelor delicioase și inovației culinare le-am dat startul.

🔥 Într-o atmosferă de entuziasm și dorință de a învăța, cursanții noștri s-au pus pe treabă cu inimile deschise și cu pofta de a descoperi tainele gastronomiei. De la tehnici de tăiere până la secretele pregătirii celor mai delicioase preparate, au împărtășit cu bucurie cunoștințe și tradiții culinare.

🤝 Pe lângă pregătirea pentru o nouă carieră, acest curs este despre construirea unor conexiuni puternice în comunitate, despre solidaritate și despre dezvoltarea de abilități care pot transforma viețile. Fiecare masă pregătită în cadrul acestui curs devine un prilej de a împărți și de a hrăni atât trupul, cât și sufletul.

❤ Dorim să mulțumim din inimă tuturor celor implicați în acest curs, de la instructori până la organizatori și gazdele care au asigurat practica cursanților!

Suntem plini de speranță că fiecare viitor Ajutor de Bucătar va pleca cu mai multă încredere în propriile abilități și cu spiritul comunității cu care ne mândrim atât de mult!

🙏 Cursurile de calificare fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).