Facem o schimbare

Înțelegem că o locuință adecvată și confortabilă este esențială pentru bunăstarea și dezvoltarea unei familii. Prin urmare, ne-am asumat misiunea de a face o schimbare semnificativă în viețile celor 30 de familii din frumoasa comunitate Ludești, județul Dâmbovița, prin dotarea locuințelor lor cu mobilier de maximă necesitate.

Scopul nostru principal este de a crea un mediu de trai sigur, confortabil și demn pentru aceste familii care locuiesc în condiții precare, pentru copiii care dorm în paturi improvizate astfel încât să se poată bucura de un cămin pe măsura nevoilor lor.

Ne dorim ca această inițiativă să aducă o rază de speranță și să contribuie la creșterea calității vieții acestor familii.

Activitățile de informare și consiliere pentru persoane aflate în situații de dificultate fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS, în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).


Aşa învaţă copiii din Ludeşti- prin joc, dar cu multă muncă şi pasiune şi de la ei, şi de la profesorii ce au încredere în ei şi capacităţile lor. Alături le-au fost parinţii care cred în copiii de lângă ei şi care se implică în educaţia lor pentru a le oferi o viaţă frumoasă. Activitățile educaţionale fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS , în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).

În curând veți putea vedea cum decurg orele la Ludești- stați cu ochii pe pagina noastră pentru a nu rata videoclipul!