Activitati de instruire a expertilor si liderilor romi

Timp de 3 zile extraordinare, am deschis o poartă către schimbare și impact social! Cursul de instruire în tehnici de advocacy adresat expertilor si liderilor din comunitatea Ludești, județul Dâmbovița a fost un drum plin de inspirație, cunoaștere și acțiune.

Cu pasiune și determinare, participanții au învățat cum să-și facă auzită vocea și să devină agenți de schimbare în comunitatea lor. Au explorat tehnici și strategii creative, au construit conexiuni puternice și au înțeles importanța campaniei de advocacy în lupta pentru drepturile și schimbarea pe care o dorim în Ludești.

Felicitări tuturor celor care sunt gata acum să transforme visurile în realitate și să facă din Ludești un loc mai bun pentru toți!

Activitățile de instruire a expertilor si liderilor romi fac parte din proiectul „IMPACT Ludești”, finanțat prin Granturile SEE, prin Programul de Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, implementat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala – FRDS, în calitate de Operator de Program (www.frds.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro).